Valentine's Day Gifts || Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri

/
1 Comments
Merhaba sevgili takipçi.Biliyorsun ki sevgililer günü yaklaşıyor.Tamam iyi güzel romantik gün ama sevgilin varsa ona bu gün için hediye almazsan olmaz.Ama merak etme ailenizin modacısı LadyPresley duruma el koydu.Kendimi çifte kumruların mutluluğuna adadım evet.Sizin için sevgililer gününe özel hediye seçenekleri ile karşınızdayım.

İlk önce hemcinslerime,sevgililerine almaları için hediye önerileri geliyor.Sıkı durun!

1-  H&M boxer

Bence H&M'deki ( özellikle David Beckman'ın sergilediği ) boxerlar güzel bir hediye olabilir.Hem paketin üzerine iliştireceğin "Benim Beckham'ım sensin" notuyla sevgilinin egosunu yükseltebilirsin.

2-Forma

"ay şekerim benimki futbol delisi" diyorsan da tuttuğu takıma ait forma,t-shirt onu bayağı sevindirebilir.

3- Kravat /Papyon

Erkeklere hediye almak gerçekten çok zor bi iş.Seçenek kısıtlı olduğu için karar vermek de zor.Ama kravat her zaman kurtarıcıdır bence.Sonuçta işe giderken çoğu erkek kravat takıyor.Ayrıca papyon da bence güzel bir alternatif olabilir.

4-Iphone / Ipad kılıfı

Sevgilinin tarzına göre alacağın bir Iphone kılıfı telefonuna her baktığında seni hatırlatacak.

5-Yemek

Bir yere yemeğe çıkar demiyorum,zaten Türk erkekleri hesap ödeme konusunda ısrarcı ve gururlular.Onun yerine sen onun sevdiği bir yemeği yapmaya çalış.Ya da beraber pasta pişirin ve süsleyin.Mutfakta beraber yemek yapmak aranızdaki bağın güçlenmesini sağlar.

Ve baylara kız arkadaşlarına almaları için hediye önerileri. "Odun" tabirinin diğer erkekler gibi senin de üzerine yapışmasını istemiyorsan Sevgililer Günü'nde sevgiline güzel bir jest yapmalısın dostum.Kapiş?!

1-Victoria's Secret

Biliyoruz, siz defilesini izlemeye bayılıyorsunuz ama biz de ürünlerine bayılıyoruz.Victoria's Secret'tan alacağın iç çamaşırı,vücut losyonu,dudak parlatıcısı gibi hediyeler sevgilini oldukça sevindirecektir.

2- Hande Yener Kraliçe Albümü

Tüm kadınların kraliçe olduğunu unutmaman gerek.O yüzden sevgiline Hande Yener'in Kraliçe albümünü hediye edebilirsin."Benim Kraliçem Sensin" diye de bir not yazdın mı senden kralı olmaz,demedi deme :)

3- Romantik Komedi 2

14 Şubat'ta vizyona girecek Romantik Komedi filminin 2.sine beraber gidebilirsiniz.Her ne kadar "ben sanat filmleri seviyorum" deseler de tüm kızlar romantik komedilere bayılır,benden söylemesi.

4- Kitap

İsmini vermek istemediğim bir arkadaşım sevgilisinin Pucca kitapları okumasını istemiyordu.Ne o kızın terbiyesi bozulurmuş da bık bık.Bence işin aslı şu : kendisi de Pucca'nın anlattığı odunlardan biri olduğu için sevgilisinin okumasını istemiyordu.Sen bu sevgililer gününde sevgiline Pucca'nın son kitabını hediye ederek,kendine ve sevgiline güvendiğinin mesajını verebilirsin.

Ya da romantik bir kitap hediye etmek istiyorsan Gabriel Garcia Marquez'ın aşk üstüne yazdığı kitaplardan daha iyisini bulamazsın.Benim tavsiyem ise "Aşk ve Öbür Cinler"

5- Çiçek

Sevgilinin sevdiği çiçeklerden bir demet dolusu yaptırıp bu yağmurlu günlerde "ellerimde çiçekler,kapında sırılsıklam" modunda karşısına çıkabilirsin.İçten bir gülümseme,inanarak söylediğin bir çift tatlı söz ve bir demet dolusu çiçekle sana tekrar aşık olmamasına imkan yok kardoo.









You may also like

1 yorum:

  1. Güzel öneriler olmuş. Sevgilim yok ama kendime Victoria's Secret ürünlerinden bir şeyler beğeneceğim sanırım :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts