Victoria's Secret Fashion Show 2012

/
1 Comments
İşte beklenen gecenin beklenen fotoğrafları.Dün gece backstage'den görüntüleri sizlerle paylaşmıştım biraz da yakınmıştım hatırlarsanız.Şimdi sahneye çıkan ünlülerden,kreasyona,after show party'e kadar detaylı bir Victoria's Secret showuna hazır olun!


Doutzen Kroes ile beraber sahneye çıkan Rihanna gotik elbisesi,siyah tül eldivenleri,inci kolyesi ve favori parçam inci çerçeveli gözlüğüyle VS meleklerini aratmamış.
Pembe tüller içinde de oldukça hoş gözüküyor.Sezon trendi bordo ruju ve taşlı kolyesi ile ışıldıyor.



VS fashion showda sahne alan diğer bir isim ise Justin Bieber.Dün paylaştığım fotoğrafta gördüğünüz üzere mankenlerle poz verdikten sonra sahnede de çok neşeli gözüküyor.


Şimdi gelelim VS Angels'a...En favori isimlerden biriyle başlamak istiyorum.Çocuk sahibi olmasına rağmen muhteşem bir fiziği var.Kıskanmamak elde değil.Beyaz kanatlarıyla sahnede göz dolduruyor.




Gelelim ülkemizin en çok tanıdığı isme..Acun'un programlarında görmeye alıştığımız ve Mavi reklamda iyice ısındığımız bağrımıza bastığımız isim Adriana Lima'dan bahsediyorum tabi ki.Kırmızılar içinde oldukça seksi gözükmüyor mu?



Show'un en beğendiğim iki parçasını taşıyan isim : Alessandra Ambrosio.Kırmızı yeşil taşlarla işlenmis ve metal apoletlerle hareketlendirilmiş taba büstiyer ve yapraklar ve çiçeklerle süslü takım.



Karlie Kloss'un taşıdığı kızılderili kostüm oldukça başarılıydı.



Showda sahne alan diğer bir isim Bruno Mars ise,metalik renkler içindeki Lily Aldridge'in yanında oldukça küçük kalmış.


Erin Heatherton



Behati Prinsloo




Doutzen Kroes


Candice Swaneopel



ve diğerleri..




Victoria's Secret'ın pembe halısında da ünlüler geçidi vardı.Vanessa Hudgens,Alexa Chung gibi trendsetterlar şovu izlemek için ordaydılar.




Showdan sonra yapılan partide ise günün yıldızları modeller -bu sefer üzerlerinde kıyafetlerle- boy gösterdiler.








Gecenin özeti böyle.Çok renkli ve seksi bir şov olduğu gerçek.

Sevgiler,LP

Görsel Kaynak : justjared.buzznet.com


You may also like

1 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş eline sağlık yorumlarını beğendim. İyi yazılar :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts