2013 Hair Trends || 2013 Saç Trendleri

/
0 Comments
Hatırlayın Hakan Akkaya ne diyordu reklamda: "Moda saçtan başlar.Saçın güzelse sen de güzelsin." Bir kadının en önemli aksesuarı olan saç,trendleri de beraberinde getiriyor haliyle.İşte size tüm dünyaca ünlü defilelerden,haute couture'lardan 2013 yılına damgasını vuracak saç modelleri.


Gemici düğümü gibi sımsıkı toplanmış saçlar bu sezonun en öne çıkan trendi.Uzun saçlıysanız ve derli toplu modelleri seviyorsanız,bu tam size göre.Bu modeli Ralph Lauren ve Gucci'nin dışında Paul Smith ve Givenchy'nin 2013 ilkbahar-yaz defilelerinde de görebilirsiniz.


Söz konusu saçsa eskimeyecek trendlerden biri de örgüdür.Jason Wu,Balmain,Herve Leger,The Row ve Marchesa gibi isimler bu sezon örgüden şaşmamışlar.


Zamansız diğer bir trend de at kuyruğudur.Bu sezon salaş toplanmış romantik at kuyrukları ile modanın öncüsü siz olun.Tıpkı Akris,Etro,Jil Sanders,Alexander Wang ve Elie Saab'ın yaptığı gibi..


Orta boy saçlar için Rock'n Roll dalgaları denilen havalı modeller kurtarıcı olacak.BCBG favorim olmakla birlikte Versace,Isabel Marant,Diane Von Furstenberg ve 3.1 Phillip Lim'deki modelleri de oldukça cool buluyorum.


"Bırak dağınık kalsın" felsefesine gönül vermiş hemcinslerim bu sezon çok rahat edeceksiniz.Çünkü yataktan kalmış görünümlü veya dağınık toplanmış saçlar 2013 trendleri arasında.


Taç,saç bandı,bandana bu sezon saçlarda baharı getirecek.Parlament mavisi,fuşya,güneş sarısı gibi renkleri saç aksesuarlarınızda cesurca kullanmaktan korkmayın.Dolce Gabbana,Louis Vuitton,Fendi ve Marc by Marc Jacobs'un yeniden gündeme getirdiği bu akımı siz de seveceksiniz :)



You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts