For Men || Erkekler için Sokak Modası

/
1 Comments

Son zamanlarda modaya yön veren,trendlerin ortaya çıktığı yerler sokaklar. Paris,Milano,New York,Londra,İstanbul gibi moda-sanat-tasarım dolu metropolitan şehirlerin sokaklarında şık ve stil sahibi kadınları görmeye alıştık.Ama söz konusu sokak modası ise şık olanlar sadece kadınlar değil. 
Biraz da stil sahibi erkeklerin yarattığı sokak modasından bahsedelim.

Takım elbisesiz asla :

Takım elbise erkekler için yaratılmış bir nimet adeta.Ama siyah takımlar içinde tektipleşmek yok.Ceketlerde tercih ketenden yana.Ceket ve gömlek desensiz ise kravat da desenden kaçınmamak gerek.






Denim Vurgusu : 
Asla eskimeyecek bir doku denim.Eskiden genelde pantolon olarak kullanılırken birden her parçaya,her detaya sıçradı.(Hallelujah!) Farklı renk denim parçaları beraber kombinlemek hala işe yarıyor!



Desenden Korkma! : 

Bu sene kadınlarda da erkeklerde de desenler altın çağını yaşıyor diyebiliriz.Ceketiniz,gömleğiniz,mümkünse pantolonunuzda desen kullanmak için en uygun zaman.






Beyaz beyaz orkide : 

Henüz devam eden yaz günlerinde beyaz renk tercih edilebilir.Hele ki bronz tene çok yakışıyor.




Görsel Kaynak : thesartorialist.com

 Ps: Sokak modası ya da sadece moda kavramı bile Türkiye için tam oturmamış kavramlar olduğu için siz iyisi mi sokaklarda bu kadar şık beyler görmeyi beklemeyin.Bakınız, Sibel Can'ın oğlu Engincan'ın dar pantolon felaketi. Ya da bakınız futbolcu Mehmet Topal'ın iftar yemeğindeki kısa pantolon faciası.

Görsel : milliyet.com.tr

Görsel : medyafaresi.com


You may also like

1 yorum:

  1. türk erkeği giyinmesini bilmez çok nadirdir şöyle adam gibi biri çıksın da değişik güzel bir şey giysin..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts