Fashion in Events || Tribeca Film Festival'inde Chanel Yansımaları

/
0 Comments
Geleneksel Tribeca Film Festivali'ne bu sene Chanel ev sahipliği yaptı.Davetliler arasında Chanel eventlerini kaçırmayan, giydikleri ile trendleri belirleyen trendsetter Alexa Chung da vardı.Davetllilerin Chanel kostümleri göz doldurdu.


Alexa Chung                                    Shala Monroque                             Kiernan Shipka


Alexa Chung  : Alexa'nın stili için söylenecek söz yok.Çok sade,retro ama her zaman en şık.Chanel Spring 2013 koleksiyonundan, bej tüvit elbisesi inci düğme detaylı.Ayakkabı ve çanta tercihi de Chanel.

Shala Monroque : Gecenin en yanlış seçimlerini yapan isim.Elbisesi Miu Miu elbisesi Spring 2010 koleksiyonundan.Chanel'in etkinliğine gelirken Miu Miu giyinmek biraz garip olmuş.Elbise 3 sene öncenin tasarımı da olsa göz alıcı.Ama ceket,çanta ve deniz kabuklu plaj sandaletleri birbirinden çok alakasız parçalar.

Kiernan Shipka : Henüz 14 yaşındaki "Kiki" lakaplı Mad Men dizisi oyuncusu Kiernan yaşına uygun bir şıklık sergiliyor.Denim elbisesi Chanel Spring 2013.Pembe çantası da Chanel'in zincir detaylı çantalarından.


Dree Hemingway                               Leigh Lezark                                 Giovanna Battaglia


Dree Hemingway : Chanel Resort 2013 şifon elbiseyi beyaz gömlekle kombinlemek oldukça yaratıcı bir fikir.Beyaz gömlek ve siyah beyaz smokin mokasenleri, formal ve maskülen duruşlarıyla elbisenin hareketine bir denge katıyor.

Leigh Lezark : Chanel davetlerinin aranılan yüzü DJ Leigh de Chanel Spring koleksiyonundan giyinenlerden.Lego formu çantası ve siyah inci detaylı ayakkabısı da Chanel.

Giovanna Battaglia : İtalyan editörün tercihi de Chanel Spring 2013'ten.Siyah beyaz elbisesi ile sezonun monochrome trendinin temsilcisi adeta.Kırmızı clutch da Chanel.


Görsel Kaynak ve içerik için yardım aldığım yer : 



You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts