Bir Alışverişkoliğin İtirafları

/
0 Comments

Geçen hafta erkek arkadaşımla sinemaya gittiğimde fragmanını izlemiştim. Çok şeker bir film. Alışveriş meraklısı bir kadını ve onun kredi kartlarıyla başının belaya girmesini anlatıyor. Nedense bu kadın bana bir yerden tanıdık geliyor :)) Film bugün vizyona girdi. Kardeşim geldiğinde beraber izleriz artık.


Filmle ilgili bilgiyi Hürriyetin sinema köşesinden aldım.


En İyi Arkadaşım Evleniyor adlı filmiyle tanınan yönetmen P.J.Hogan, bir alışveriş hastası olduğunu fark eden genç bir kadının öyküsünü anlatıyor. Başrollerde Isla Fisher ve Hugh Dancy var.
KonusuRebecca Bloomood, New York’ta oldukça güzel bir hayat sürmektedir. Son derece neşeli bir genç kız olan Rebecca, alışveriş konusunda da son derece başarılıdır; hatta biraz fazla başarılıdır. Kariyer hayali ise, çok sevdiği ve her sayısını sabırsızlıkla beklediği bir moda dergisinin çalışanı olmaktır. Ancak ne yaparsa yapsın, derginin kapısından içeri adım atmayı bile başaramaz.Tüm uğraşları sonucunda, moda dergisini çıkaran şirketin finansman ve ekonomi üzerine yayınlandığı başka bir dergide iş bulur. Görevi, “az parayla çok alışveriş” temalı yazılar yazmaktır. Rebecca’nın hayalleri teker teker gerçekleşirken, herkesten gizlemeye çalıştığı problemi daha da gün yüzüne çıkmıştır: Rebecca iflah olmaz bir alışverişkoliktir. Ve bu durumun öğrenilmesi durumunda geleceğinin mahvolacağını düşünmektedir. Bu nedenle de, sırrını saklamak için olağanüstü bir çaba harcamak zorunda kalacaktır…


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts