Ünlüler || Silver Linings Playbook'un Yıldızı Jennifer Lawrence Kimdir?

/
0 Comments


Jennifer Lawrence son zamanlarda adeta büyülüyor.Yaptığı işlerin bunda payı büyük ama bunun yanında neşesini ve enerjisini insanlara yansıtabilmesi de büyük bir etken.

Winter's Bone'la tanınan Jennifer Lawrence'ın yıldızı X-Men : First Class'la ve özellikle Hunger Games'le parladı.Hunger Games'deki Katniss Everdeen rolüyle ve atarlı tavırlarıyla beni benden aldı.Başrolde rol aldığı son film Silver Linings Playbook ile de başarılarını taçlandırdı.2013 Oscar ödüllerinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Benle yaşıt hatta benden iki ay küçük olsa da benim hayal edemeyeceğim yerlerde.Bunda şansının ve elbetteki yeteneğinin payı çok büyük.Bunun dışında genç izleyici kitlesi tarafından "kafa dengi" görülmesi de onu sevilen bir oyuncu yapıyor.Espri yeteneği yüksek,her demecinde her röportajında kırıp geçiriyor.

Tabii ki Jennifer Lawrence demişken başına gelen talihsizliklerden bahsetmemek olmaz.Aslında talihsizlik mi desem sakarlık mı desem bilemedim.Önce Golden Globes'da eteği yırtılmıştı hatırlarsanız.


Son olarak Oscar ödüllerinde ödül almaya çıkarken merdivenlerde düştüğüne şahit olduk.Gerçi kızcağız pek bir zarif,düşüşü bile kuğu gibi.Tabii Christian Dior elbisesi de onu kuğu gibi gösteriyor,bu da bir gerçek.



Her neyse,benim için Jennifer Lawrence zaman zaman kıskandığım zaman zaman hayran olduğum bir oyuncu sonuç olarak.

Ps: Oscar ödüllerinde açık renk kabarık elbisesini,ters taktığı bir kolye ile tamamlamış.Stil danışmanının yoksa kendisinin fikri mi bilmiyorum,ama bence moda ve trendler konusunda da mahallenin yaramaz çocuğu gibi.Beğenerek takip ediyoruz valla Jennifer Bacım.Nice Oscar'lara inşallaaahh!

Ps 2: Şuan ki saç rengi onun için ideal olmuş bence.Siz ne dersiniz?


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts