New York Moda Haftası'ndan Öne Çıkan Trendler

/
0 Comments
Merhabalar,
Öncelikle bu yazı bana ait değil onu baştan söyleyeyim de sonra "Lady plagiarism yapıyor!" demeyin.Ben bu aralar yemek yemeye vakit bulamayacak kadar yoğunum.O yüzden kendim yazmaya üşendim.Elle Türkiye editörlerinin yazdıklarını paylaşacağım.Ben okudum çok beğendim ve New York Moda Haftası ile ilgili birşey yazamadığımı farkettim.Keyifle okumanızı dilerim. :)


"Yankıları hala devam eden New York Moda Haftası koleksiyonlarına tekrar göz attık ve öne çıkan trendleri derledik. 

2013 sonbahar-kış sezonunda bizi nelerin beklediğini görmek için galeriye davetlisiniz. 

Taş işlemeleri
Band of Outsiders (sağda), Tory Burch, Carolina Herrera, Jenny Packham ve Theyskens Theory gibi bir çok defilede karşımıza çıkan bu trend, oldukça feminen ve emperyal bir his taşıyor.














Kış beyazı
Beyaz rengin kış mevsiminde kullanılmasına yavaş yavaş alışıyoruz. Sonbahar-kış koleksiyonlarında beyaza ağırlık veren, hatta baştan aşağı beyaz görünümler kullanan markaların listesi, BCBG Max Azria (sağda), Tibi, Helmut Lang, Derek Lam, Altuzarra ve Tommy Hilfiger şeklinde uzayıp gidiyor.












Döpiyes
Ceket-etek takımlar, altın sezonunu yaşayacak gibi görünüyor. En iyi örneklerine Oscar de la Renta (sağda), Marc by Marc Jacobs, Calvin Klein, Proenza Schouler, Jason Wu ve Thakoon'da rastlamak mümkün.













Deve tüyü paltolar
Derek Lam (sağda), Marc Jacobs, Donna Karan ve Rodarte, sonbahar-kış koleksiyonlarında klasik deve tüyü paltolara yer veren markalar arasında














 Böğürtlen rengi
Bu canlı ve kadınsı ton, sezonun rengi olmaya aday. Marc by Marc Jacobs (sağda), Diane von Furstenberg, Narciso Rodriguez, Rag & Bone ve Anna Sui, defilelerini böğürtlen rengine bulayan markalar arasında.













Deri eşofmanlar
Rock yıldızı havası taşıyan daracık deri pantalonlar tarihe karışıyor. Milly (sağda), Rebecca Minkoff, Rachel Comey ve Charlotte Ronson, sonbahar-kış koleksiyonlarında bol ve rahat deri pantalonlara yer verdi.













Yeni metalik
Metalik, sonbahar-kış sezonunda boyut değiştiriyor, beklenmedik doku ve renklerle birleşiyor. Milly (sağda), Marc Jacobs, Christian Siriano, Michael Kors, J. Mendel ve Alexander Wang defileleri, bu yeni metalik anlayışı sayesinde ışıl ışıldı.













90'lar
3.1 Philip Lim (sağda), Rodarte, DKNY, Milly, BCBG Max Azria ve Elizabeth and James defilelerine bakılırsa 90'lı yılların grunge dokunuşunu önümüzdeki sene bol bol göreceğiz. Üst üste giyilen kıyafetler (örneğin pantalon üzerine elbise), örgü bereler, sırt çantaları ve kayıtsız bir hava, bu stilin değişmezlerini oluşturuyor.












Feminen militer
Prabal Gurung (sağda), Michael Kors, Donna Karan, Calvin Klein, Karen Walker, Altuzarra ve Philosophy di Alberta Feretti, militer detaylarla feminen kalıpları birleştirme yoluna gitti.













Midi etek boyu
Sezonun yıldızı midi boy etekler. Genelde kalem etek formunda karşımıza çıksa da, çan etekleri de sıkça göreceğimizi söyleyebiliriz. Proenza Schouler (sağda), Diane von Furstenberg, Marc by Marc Jacobs ve Altuzarra, defilelerinde bu boya yer veren markalardan yalnızca bir bölümü.












Kapitone dokular
Theyskens' Theory (sağda), Suno, Norma Kamall, Rebecca Minkoff, Elizabeth and James ve Louise Goldin defileleri, normalde yalnızca montlarda görmeye alışık olduğumuz kapitoneyle mini etekten bluza bir çok parça üzerinde de karşılaşacağımızın sinyalini veriyor."













Görseller ve İlk Paragraf Dışındaki Tüm Yazılar Buradan Alınmıştır.


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts