2012 Yazının En Trend Kombinleri

/
1 Comments

Herkese tekrar merhaba..
Sıcak bir yaz günü dolabının önünde ne giyicem diye düşünen tüm kadınları ilgilendiren bir post bu.Ya da alışverişe çıktınız ne alayım diye düşünüyorsanız yine doğru blogtasınız.
Bu yazın en trend kombinleri sizlerle.
Öncelikle askılı ya da tiril tiril bir bluz edinin kendinize.Pastel tonlar,neon renkler ve beyaz..Yaz mevsimini en güzel onlar temsil eder.Altına da krem ya da beyaz, ipek ya da keten bir şort giyin.Hasır çanta ve neon sandaletlerle birlikte tüm gözleri üstünüzde hissedeceksiniz.Saçınıza tutturduğunuz küçük bir çiçek ya da renkli bir bandana ile son rütuşlar .. ve hazırsınız.


Ben daha çok elbise insanıyım diyenleri duyar gibiyim ki ben de yazın elbise giymeyi çook severim.O zaman hemen beyaz fistolu bir elbise edinin kendinize.Yine hasır çanta ve renkli sandalet ya da terlikle kombinleyin.


Her yazın olmazsa olmaz denilen kombini ise denizci stilidir.Beyazlar,lacivertler ve kırmızılar denizci stili için biçilmiş kaftan.Dore detaylar ve çapa motifi ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Bir partiye davetliyseniz ya da akşamları gezmeyi ve dansetmeyi seviyorsanız,yazın rahatlığından ödün vermeden şık olabilirsiniz.Payetli şortlar geçen sezondan beri hala revaçta.Üzerine giyeceğiniz çılgın bir atlet bu şık şıkıdım şortunuzun hakkını verecek.Taşlı ya da parlak mokasenlerle tamamlayın.


Tabi ki erkekleri de unutmadık.Bu yaz trendy bir erkek bir olmak isterseniz renkli kargo şortları deneyin.Özellikle kırmızısı çok hoş bence. Baskılı beyaz tişört ve Timberland ayakkabı ile kombinleyin.Güneş gözlüğü,hasır fötrler ve renkli saatlerle son rütuşları yapın ve yaza hazırsınız.

XOXO
LP



You may also like

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts