2012 Oscar || Kırmızı Halıda Şıklık Geçidi

/
0 Comments
Biliyorum gene hep mazaretler ama yine yoğunluktan elim bilgisayara gitmedi.Aslında yalan söylemeyeyim gitti,ama hep Gossip Girl açmayı tercih etti nedense. :P şaka bir yana,yeni dönem başladı,dersler seçildi,arkadaşlar geldi,görüşüldü,kaynaşıldı.Eee tabi bunun yanında kitabıdır,kalemidir derken Oscar ödüllerini yazmak için bile ancak vakit buldum kısacası.

Kazananları zaten öğrenmişsinizdir diye varsayıyorum ve kısmı es geçerek direkt merakla beklenen kısma geçiyorum.Kim ne giymiş,hangi marka,hangi tasarımcı tercih edilmiş? 

Bir davet,bir ödül töreni olur da siyah giyen olmaz mı? Tabi ki olur.Bu sefer gecenin en şık en göz alıcı siyahını Angelina Jolie giymiş ve siyah kadife elbisesi beyaz teninde çok güzel durmuş.

Angelina Jolie ( Atelier Versace ) & Brad Pitt

Payetliler :  Siyah giyen sadece Angelina jolie değildi tabi 84.Oscar ödül töreninde.Hem siyah hem payetli elbiseleriyle Anna Faris ve Rose Byrne de oldukça dikkat çekiciydiler.

Anna Faris - Diane Von Furstenberg

Rose Byrne - Vivienne Westwood

Gold :   Yüzyılların en gösterişli rengi olan gold yine kadınların tercihi olmuş.Stacy Keibler ve Meryl Streep altının ışıltısını başarıyla taşıyan isimler olmuşlar.

George Clooney & Stacy Keibler ( Marchesa)

Meryl Streep - Lanvin

Kırmızılar :  Bir kırmızı halı klasiği olarak kırmızı giymek adettendir.Bu yıl da gelenek bozulmamış tabi.Michelle Williams,Emma Stone ve Natalie Portman kırmızı halıyla bütünleşen isimler.

Michelle Williams - Louis Vuitton

Emma Stone - Giambattista Valli

Natalie Portman - Vintage Christian Dior

Bejin Zarafeti:  Zarafet denilince akla ilk gelen isim tabiki de bej oluyor.Ve tabi bunu Hollywood kadınları çok iyi biliyor.

Gwyneth Paltrow - Tom Ford

Milla Jovovich - Elie Saab

Sandra Bullock - Marchesa

Jennifer Lopez - Zuhair Murad

Rooney Mara - Givenchy

Cesur Seçimler : Siyah,kırmızı,gold ve bej gibi temel renklerin yanında bir de cesur renklerle kırmızı halıda yürüyenler var.Penelope Cruz gibi..Mavi ve sarı bu iki elbise Oscar ödülleri kırmızı hali geçidine renk katıyor.

Penelope Cruz - Giorgia Armani

Nancy O'Dell - Chagoury Couture

görsel kaynak : http://oscar.go.com


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts