Türk Modacılar || Simay Bülbül

/
2 Comments
Türk Modacılar deyince O'nun adını anmadan olmaz."Simay" adlı markanın yaratıcısı Simay Bülbül'den bahsediyorum.O sadece kıyafet tasarlayan sıkıcı bir tasarımcı değil.Tekstil ve deriyi harmanlayıp "insanların ruhlarına giydiriyor" Simay Bülbül.İlham verici koleksiyonları,çılgın saçları ve yurtdışı projeleriyle adından bahsettiyor sıklıkla ve bahsettirmeye devam edeceğe benziyor.Aynı zamanda moda tasarımcıları derneğinin yönetim kurulu üyesi.

Peki iyi güzel de Simay Bülbül ne tasarlamış derseniz,size 2011 yaz ve 2011/2012 sonbahar-kış defilelerinden kesitler sunabilirim.Benim deyimimle Simay Bülbül'ün tasarımları,savaşçı ve özgür kadının kıyafetleri..

2011 Yaz Defilesi

Siyah,Beyaz-Krem ve Turkuazın baskınlığında gene bol deri detaylı,Roma Dönemi aksesuarlı..













2011/12 Sonbahar-Kış Defilesi

Koyu renklerin hakimiyetinde,deri ağırlıklı,elegan aksesuarlı cesur tasarımlar..












Referanslar:

Görseller:
http://www.modaturkiye.com/defileler/simay-bulbul/1@1517/

Alıntı:
http://www.okimki.com/simay-bulbul/

Simay Bülbül'ün offical sitesi:
http://www.sim-ay.com/


You may also like

2 yorum:

  1. Simay Bülbül'ü çok başarılı buluyorum, yaptığı işleri takip etmeye çalışıyorum. Ama yine de Türk modacılar arasında en sevdiğim isim tartışmasız Zeynep Erdoğan:)
    Sevgiler.
    http://wayoutmonster.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Simay Bülbül'den sonra Türk Modacılar adı altında bahsetmek istediğim diğer isimdi Zeynep Erdoğan.Birkaç güne onu da yayınlamaya çalışıcam,takipte kal :) Yorum için teşekkürler..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts