Ünlülerin Güzellik Sırları

/
0 Comments

Hollywood'un ünlü isimlerinin güzellik sırları The Black Book of Hollywood Beauty Secrets adlı kitapta yayınlandı. İşte bazı yıldızların oldukça işine yarayan öneriler..


Sarah Jessica Parker: Sarah Jessica Parker'ın T bölgesi (alın, burun ve çene) oldukça yağlı... Ünlü oyuncu; makyaj yaptığı günler bu bölgenin parladığını hissettiği an kadınlar tuvaletine giderek, klozeti korumak için kullanılan kâğıtlardan bir parça alıp parlamayı sildiğini dile getiriyor. Yumuşak ve hafif olan bu kâğıtlar, cildinizdeki yağı rahatlıkla emerken; makyajı da bozmuyor.


Cindy Crawford: Uzmanlar; saçları her gün yıkamanın zararlı olduğunu dile getirdiği andan itibaren Cindy Crawford da kendine yepyeni bir yöntem geliştirdi. Ünlü model, saçları yağlandığı zaman bigudi ile sarıp, bone takarak ılık suda yıkandığını dile getiriyor. Crawford'a göre sıcak suyun buharı saçtaki yağın akmasını ve yoğunluk kazanmasını sağlıyor.


Jessica Biel : Jessica Biel, cildini korumak için şeker maskesi uygulamaktan çok hoşlandığını ama hiçbir zaman oldukça pahalı olan bu maskelerden satın almadığını dile getiriyor. Hazır maskeler satın almak yerine, evde hazırladığı kesme şekeri maskesiyle cildini temizliyor. 1 küp şekeri ya da 1 çay kaşığı toz şekeri eriterek temizleyicisine ekliyor ve yumuşak hareketler uygulayarak pamukla yüzünü siliyor.


Kate Hudson: Kate Hudson da canlı ve enerjik görünmesinin sırrını annesi Goldie Hawn'dan öğrendiğini dile getiriyor. Göz altı kremi kullanmak yerine, tıpkı annesinin yaptığı gibi sabahları bir kâsenin içine buz dolduruyor ve daha sonra yüzümü o buzların suyu ile yıkıyor. Böylece göz altı şişliklerinden kurtuluyor.


Nicole Kidman: Ünlü yıldızın parlak cildinin sırrı; Johnson's BabyOil... Bu ürünü dudaklarına ellerine ellerine, dirseklerine yumuşatmak için uygulayan güzel oyuncu göz makyajını fikslemek için de bebek yağının oyuncu,etkili olduğunu belirtiyor.


yazı: ivillage.mynet.com


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts