Ekolay.net/kadın 'dan Sezonun IN ve OUTLARI

/
0 Comments






Moda kurbanı olmamak için yeni sezonda desteklemeniz ve kaçınmanız gereken trendleri sizin için bir araya topladık…

Vatka İN, düz omuzlar OUT: 80'li yılların vatkalı omuzlan geri döndü. Balmain'in işlemeli bandocu ceketi sezonun en güzel parçası. Ayrıca Marc Jacobs da koleksiyonundaki her parçada vatka kullanmış. Kısacası, omuzlarınıza dikkat çekin!

Dar deri pantolon İN, skinny jean OUT: Birkaç sezondur çok moda olan skinny, yani vücudu saran dar jean pantolonlar yerini aynı kalıptaki deri pantolonlara bıraktı. Deri ya da deri görünümlü; mutlaka bir tane alın.

Kafesli botlar IN, kapalı bootie'ler OUT: Kışın, ayakta biten botları görünce giymemek için direndik önce. Ama bütün markalar koleksiyonlarına alınca, sevdik. Belki de sevmeye zorlandık. Modacılar ilkbahar-yaz için bu botların burnu açık ve bantlı modellerini tasarladı. Yani kaçısınız yok!

Büyük mücevher İN, mücevher takımı OUT: Yeni sezonda aksesuar çılgınlığı yaşanıyor. Büyük ve renkli taşlı mücevherler çok moda. Taşların gerçek olmasına da gerek yok. Takım halinde kullandığınız mücevherlerinizi ise derhal kasaya kaldırın.

Baştan aşağıya aynı renk İN, alt ve üst ayrı renk OUT: Yaz modası tam bir renk cümbüşü! Parlak neonlardan yumuşak pudra tonlarına, herkesin zevkine hitap eden geniş bir renk kartelası var. Ama bunları karıştırmak yerine tepeden tırnağa aynı renk giyinin.

Yüksek belli etek İN, düşük bel etek OUT: Eteklerin belleri yükseldi. Artık düşük belli etekler out! Bunun yerine yeni sezonda yüksek belli eteklere odaklanın.

Deri ceket İN, jean ceket OUT: Uzun yıllardır vazgeçemediğiniz jean ceketinizi artık çıkartma zamanı geldi. Onun yerine, üzerinize oturan, motosikletçi tarzı bir deri ceket alın.

Boyfriend jean İN, bol paça jean OUT: Boyfriend, yani sevgili jean'i çok moda. Erkek kesimi bu bol modeller rahat olduğu kadar seksi. Bol paça jean yerine size boyfriend modelini öneriyoruz.

Belin üstünde kemer İN, belin altında kemer OUT: Kemerinizi nereye takacağınızı biliyor olmalısınız. Çünkü kemer yeri de modaya göre değişebiliyor. Bu sezon kemerler tam belin üzerine takılıyor. İnce ya da kalın fark etmez, yeter ki kemeriniz belinizin üzerinde olsun.

Uzun ceket İN, klasik ceket OUT: Yeni sezonda, erkeğinizin ceketini giymişsiniz gibi duran bol ve uzun ceketler çok moda. Klasik ceketlerinizi dinlemeye bırakın.


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts