İdeal Öğretmen Modası!

/
1 Comments
Öğrencilerin hayatında öğretmen çok önemli bir role sahiptir.Bunun için öğrenciler öğretmenlerinin her hareketini takip ederler,kalemi tutuşundan kıyafetine kadar herşey radarlarına girmiştir.Bu yüzden bir öğretmen her zaman şık ve temiz olmalıdır.Hatırlıyorum da ben,güzel giyinmiş öğretmenlerime daha çok saygı duyardım.Bizi önemsediğini ve o yüzden güzel giyindiğini düşünürdüm.
Öğretmenler gününde öğretmenlere bir kaç moda önerisi vermek istiyorum.

Mesela Faik Sönmez daha iddiasız ama şık çizgisiyle orta yaş öğretmenler için ideal.






Zara'da ise trendler formal kıyafetlerde de kendini gösteriyor.Yeni mezun öğretmenler,Zara ceket ve gömleklerle sınıfının dikkatini çekebilir.










Mango'da ise her yaşa hitap eden seçenekler mevcut.




Faik Sönmez,Zara ya da Mango farketmez.Şıklığınızın yanında örnek davranışlarınız ve öğrencilere aşıladığınız umutla da akıllarında kalın derim.Tüm öğretmenlerimin ve meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.Başöğretmenimizin izinden ayrılmadan daha nice 24 Kasımlara...
Esen Kalın,LP


You may also like

1 yorum:

  1. gerçekten öyle, ben de bu sene öğetmenlik deneyimine gidiyorum. 4 hafta oldu 2 hafta kalem etek giydim geçen hafta biraz rahatsızdım pantolon ve kazak giydim çocuklar hayrete düştü resmne:) öğetmenim etek giymemişssiniz aaaaa:) diyerek tepkilerini belli ettiler:)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts