Dikiş Makinesi || Kendi Şortunu Dik !!

/
5 Comments

Dikiş Makinesi şuan itibariyle yeni yazı dizim :) Kendi diktiklerim ve başka bloglardan beğendiklerimi takip edeceksiniz bu dizide,tabi isterseniz efendim,şeref duyarım :)

Yazı dizimin ilk yazısı yüksek belli şort dikimi.Hayır ben dikmedim.Başka bir blogtan aldım.Hatta alta da yazdım adresini.Bu blogun Eylem adlı sahibesi oldukça güzel bir şort dikmiş ve anlaşılır steplerle bize yapım aşamasını göstermiş,eline sağlık Eylem :)

Ben de bi ara denemek istiyorum.Özellikle kırmızı dikebilirim,gayet trendy duruyor.
Extra:
Bu modele extra olarak paçalarını kıvırıp,düğme dikebilirim,ya da bel kısmına Fransız Danteli kaplayabilirim.



1.adım

2.adım


3.adım


4.adım


  Görseller http://eylemswardrobe.blogspot.com/ 'dan alınmıştır.


You may also like

5 yorum:

  1. aaaaa şu an görüyorum paylaşımınızııı yazılarımın birilerinin işine yaramasına gerçekten de çok sevindiim:)kaynak gösterdiğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederim kimse emeğin değerini bilmiyor bu günlerde sizin yaptığınız ise takdire şayan:)

    YanıtlaSil
  2. o fotoğrafları kendim çekmişim gibi bloguma koymak bana birşey kazandırmaz zaten.ben de sana, geri dönüş yapıp bu yorumu yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim.tekrar eline sağlık canım,çok güzel dikmişsin :)

    YanıtlaSil
  3. olur mu ya ne teşekkürü ne zahmeti:) keşke önceden görseydim de önceden yazabilseydim! çoook mutlu oldum böyle değerli insanlarla paylaşım içinde olmak gerçekten çok güzel:)

    YanıtlaSil
  4. çok naziksin :) buarada ben de bi yarışma düzenledim,kitap hediye ediyorum.bi göz at istersen,ilgini çekerse tabi :)

    YanıtlaSil
  5. ah bi bakarım tabi teşekkürler!:)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts