İstanbul'a Çok Yakıştı || Fashion Week

/
0 Comments

İstanbul'u başlı başıma bir defile haline getiren Moda Haftası,İstanbul Fashion Week 2011 geride kaldı.Ama geride sadece afişler bırakmadı.Moda haftası'ndan geriye -zihinlerde- bir sürü özellikle "kim ne giymiş" dedikoduları,tasarımcıların ve markaların göz dolduran kıyafetleri,bizi kıskançlıktan çatlatan sütun bacaklı mankenler kaldı.Bu dedikoduların dışında hangi tasarımcılar katıldı peki,hangi markaların kıyafetleri podyumlardaydı?

Avva,Colin's,Damat,Derimod,Giovani Gentile,Gizia,Koton,Ramsey ve tabiki Mavi markalarını gördük biz ekranlarda,davetliler bizzat podyumda.
Bunların dışında; Arzu Kaprol,Aslı Güler,Atıl Kutoğlu ve Deniz Kaprol tasarımları o ilik gibi mankenlerin üzerinde bizi bizden aldı.

Ve birsürü ünlü insan,ben modadan daha iyi anlarım edalarıyla,kimisi güzel,kimisi rüküş giyinerek katıldı bu organizyona.

Ülkemizde tekstil sektörünün daha çok gelişmesini,Türk Modası'nı dünyaya taşımak isteyen biri olarak Fashion Week 2012'yi dört gözle bekliyorum.Ayrıca 2012dekine bizzat davetli olarak katılmak istiyorum.Burdan yetkililer de duysun! ;)

Ayrıntılı Bilgi için Tıklayınız! ==> http://www.ifw2011.com/


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts