OLMAZSA OLMAZ/gömlekler..

/
0 Comments
Hiçbir kıyafetin saltanatı bu kadar uzun sürmemiştir.Eski Mısır döneminden beri hayatımızda gömlek var ve her geçen gün modellerine yenileri ekleniyor.Ben de sizin sanal modacınız :) Lady olarak size gömlekle yakalayabileceğiniz 4 farklı tarz öneriyorum.              
ASİ VE COOL
Metallica dinleyip siyah giyinmeyi,zımbalı detayları  seviyorsanız siz jean gömlekleri ve koyu renk gömlekleri tercih edin.Onları zımbalı çizmeler veya postalarla kombinleyin.


 ASİL VE İDDİALI
Eğer 'asi kız' değilseniz,klasikten vazgeçemiyor ve abartıyı sevmiyorsanız,beyaz gömlek tam size göre.Asla modası geçmeyecek ve çeşitli kombinlerde kullanılabilecektir.Beyaz gömleği gene demirbaş olan kahve deri kemer ve ayakkabıyla tamamlayın.
SPOR VE GENÇ
Eğer çalışan birisi değilseniz,özellikle de öğrenciyseniz,arkadaşlarınızla dışarı çıkarken kurtarıcınız gömlek olacak.Yaşınız gereği de bu ekose gömlekler ilk seçiminiz olmalı.Converse ve fötr şapkayla tamamlanınca da hem genç hem de dimanik bir tarz edineceksiniz.



YENİLİKÇİ VE CESUR
Yok efendim ben feminen görünemem,öyle şıkır şıkır giyemem diyorsanız da siz maskülen giyinmeyi seviyorsunuz.O zaman gömlekler sizin için yaratılmış.Gömleğin her türlüsü siz mübah :) Ama biraz cesur bir seçim için yeni sezon pötikare gömlekler ideal.Pötikare gömlekleri Oxfordlar ve yenilikçi detaylarla tamamlayın


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts