Trendler || Sonbaharın En Trend Denimleri

/
0 Comments

Denim kumaş senelerdir tüm insanlığın vazgeçilmezi olmuş durumda.Eskiden sadece pantolon olarak kullandığımız kot artık hayatımızın merkezinde.Ceket ve gömleğin yanı sıra ayakkabı ve aksesuarlarda da kullanılıyor.Ama bizim için önemli olan bu sezonun,sonbahar sezonunun en gözde denim parçaları.Öncelikle bir klasik olan uzun ve dar paça kotlar bu sonbaharda da bizlerle olacak.



Toprak tonlar Marc Jacobs'un haki renk denimiyle bizi bizden aldı ve almaya devam edecek.Kiremit rengi kotumu bu sezon üzerimden çıkarmayacağım anlaşılan.


Desenli kotlar bu yaz da çok trend idi.Ama sonbaharda çiçek desenleri yerini şal desenine bırakıyor.



Kot ceketler ve kot gömlekler,bu sezon gardrobumuzun baştacı olacak.Neden mi? Çünkü Western Girl belki de hiç olmadığı kadar in.Kovboy çizmeleri ile tamamladınız bir kot gömlek sizi stil ikonu yapabilir benden söylemesi.


Deri parçaları ile bloklandırılmış denim, şık ipek gömlekler ve incilerle kombinlendiğinde elegan bir şıklık sunabilir,gözler üzerinizde olabilir.



Kim demiş kot pantolon günlüktür,gece giyilmez diye.Gece dışarı çıkarken,bir partide eğlenirken üzerinizde metalik renk bir denim varsa gecenin yıldızı olarak parlayacaksınız.


Görsel Kaynak : whowhatwear.com


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts