Demet Evgar ve Yıllar İçindeki Değişimi

/
2 Comments










Demet Evgar'ı yıllar önce Kadir İnanır'ın oynadığı ve annemin severek takip ettiği Bütün Çocuklarım adlı dizide görmüştüm ilk olarak. Orada evin büyük oğlunun eşini canlandırıyordu.


Daha sonrasında Beyzanın Kadınları'nda izleme fırsatı buldum ve oyunculuğuna bayıldım. En son Güneşi Gördüm filmiyle sinemada yer aldı. Gerçi onu daha izlemeye fırsat bulamadım ama bu sezon oynadığı 1 Kadın 1 Erkek adlı diziyle beni kendine bağladı. Çok başarılı buluyorum ve ilgiyle takip ediyorum Demet Evgarı.


İşte onun seneler içerisindeki değişimi.Renkli gözlere ve beyaz ttene sahip olduğu için hemen hemen her saç rengi ona gitsede en çok koyu renk ve dalgalı saçlarla beğeniyorum ben onu.


Sizce hangi hali güzel?


You may also like

2 yorum:

  1. Demet EVGAR muhteşem bi sanatçı.Yüzü ve gözleriyle oynuyor adeta..1 kadın 1 erkek benimde favorim ve eşimle birliklikte keyifle izlediğim tek program.Saçlarına gelince ona herşey yakışmış gerçekten;))) ama bence de en son koyu renkli ve dalgalı saçları derim.Bu arada bende saçlarımı öyle boyatmak istiyorum bu rengi nasıl tuturabilirim acaba? bi adı bi numarası var mıdır? SEVGİLERİMLE... Nalân

    YanıtlaSil
  2. demet evgar a kesinlikle sarı saç gitmiyor bence demet bu uyarımı dikkate al bak

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts